Inside Felső tagozat (3)

Refine by
View mode:
List view Grid view

Project

Catalogue

Fourth Edition

Az új generáció tankönyve!

Tom Hutchinson

Szint: False Beginner to Intermediate (A1-mid B1)

A jól ismert Project módszertan és szerkezet a 21. század nyelvtanulóira szabva jelenik meg, még több inspiráló tartalommal, új digitális kiegészítőkkel, új magyar munkafüzettel.

Ingyenes és hasznos

English Plus

Catalogue

Vadonatúj felső tagozatos sorozatunk ügyes és magasabb óraszámú csoportoknak.

Ben Wetz, Diana Pye, Nicholas Tims és James Styring

Szint: Starter - Intermediate (A1-B2)

Az új, négy szintes kurzuskönyv-sorozat elsősorban azoknak a felső tagozatos nyelvtanulóknak biztosít változatos és motiváló tananyagot, akik az általános iskola első éveiben is intenzíven tanulták az angol nyelvet, és továbbiakban is hatékony fejlődésre vágynak és emelt óraszámban tanulják az angol nyelvet. A teljes sorozat A1-től B2 szintre juttatja nyelvtanulót.

English Zone

Catalogue

Rob Nolasco

Szint: Beginner to Pre-Intermediate A1-A2

A négyrészes English Zone sorozat alacsonyabb óraszámú, illetve lassabban haladó felső tagozatos csoportok számára ideális tananyag. Elsősorban ott, ahol a Project nehéznek bizonyul, ahol nemcsak az alacsony óraszám, hanem a diákok képességei miatt is sokkal több gyakorlásra, erősebb motivációra van szükség. Lépésről lépésre haladva, logikus rendszerben tanítja a nyelvtani szerkezeteket, építi fel a szókincset, és világos, jól követhető feladatainak köszönhetően megbízható nyelvtudást nyújt a kevésbé magabiztos tanulók számára is. Különösen sikeresen használható diszlexiás tanulókkal, melyhez általános és a könyv egyes feladataihoz kapcsolódó konkrét módszertani segítség a tanári kézikönyvben található.