Product Information Learning Resources
English Plus

Share Print

Hello

You can visit our worldwide website for our globally available teaching resources, or visit our local website for for products, events and materials for your area.

Please choose below:

Buy from

Az új, négy szintes kurzuskönyv-sorozat elsősorban azoknak a felső tagozatos nyelvtanulóknak biztosít változatos és motiváló tananyagot, akik az általános iskola első éveiben is intenzíven tanulták az angol nyelvet, és továbbiakban is hatékony fejlődésre vágynak és emelt óraszámban tanulják az angol nyelvet. A teljes sorozat A1-től B2 szintre juttatja nyelvtanulót.

 • Szint: Starter - Intermediate (A1-B2)

A supportive course that helps students of all abilities build confidence through graded practice. The flexible package makes it ideal for mixed-ability classes, and varying teaching loads. Online Practice provides extra activities for the classroom or home that teachers can track.

English Plus develops students’ communication skills through a structured and methodical approach, helping students to achieve their individual learning outcomes in every lesson.

 • Student’s Book
 • Teacher’s Book fénymásolható anyagokkal
 • Audio CD
 • Workbook és MultiROM pack
 • Test Bank MultiROM (139 teszt+ hanganyag - irodánktól igényelhető)
 • DVD (egy DVD a négy szinthez)
 • iTools

Legfontosabb jellemzők

 • A sorozat címében szereplő Plus kifejezés azonban nem feltétlenül a tananyag nehézségi fokára utal, hanem fő jellemzőjére a tantárgyköziségre. Ez minden leckét és a kiegészítő feladatokat is áthatja.
 • A tananyag rugalmasan bővíthető felépítése lehetővé teszi a vegyes képességű csoportokban való alkalmazást, sok ötletet nyújt az anyag differenciálására. (Extra oldalak a tanári kézikönyvben és a tankönyv végén, valmint extra feladatötletek a leggyorsabb tanulók figyelmének megtartására a leckék végén).
 • Lépésről lépésre haladó, gondosan szerkesztett kialakítása hatékonyan fejleszti a tanulók kommunikációs készségeit és építi ki a magabiztos angoltudást.
 • A tananyag óriási hangsúlyt fektet a tinédzserkorú tanulók motiválására, figyelmük lekötésére, világról alkotott képük, egyéb témájú ismereteik fejlesztésére (tantárgyköziség).
 • A tananyag vizuálisan is megkapó és modern.
 • Hamar sikerélményhez juttatja a tanulót: egy gyakorlati, ismétlő feladattal minden óra végén megmutatja, hogy az óra végére képesek valamire, amit az óra elején még nem tudtak.
 • A sorozat legfontosabb jellemzője, az az újfajta szerkesztési mód, ahogyan a teljes tananyag és az egyes leckék is felépülnek. Ez a szerkesztési mód a könyv elejétől alkalmazott törzsanyag (Unit Starter – 8) és annak kiegészítési lehetőségeit kínáló „English Plus Options” anyag minden unithoz a könyv végén.
 • A törzsanyag is szerkezeti elemekre bomlik:
  - Vocabulary
  - Language focus
  - Reading
  - Listening
  - Writing
  - Speaking
  - Project work
  - Review (a lecke anyagának ismétlése)
  - Cumulative Rewiew (a teljes addigi anyag ismétlése)
 • Az English Plus Options kiegészítő anyag is témák szerint csoportosított és adott leckékhez ajánlott:
  - Listening and Speaking
  - Curriculum Extra (extra tantárgyközi témákhoz kapcsolódó feladatok)
  - Culture (Extra kulturálistémák)
  - Vocabulary Puzzles (keresztrejtvények, szókincsbővítő játékok)
 • Szerencsés szerkesztési mód a Vocabulary résszel való leckeindítás, így minden órakezdéskor lehetőség van egy előzetes felkészülésre az adott témában, szókincsben.
 • A differenciálást segíti, hogy az extra feladatok nehézségi fokát *, **, *** jellel jelölik.

Leírás

A tankönyv átlátható felépítése egyszerű óravezetést tesz lehetővé, miközben a számos különböző kiegészítő anyag révén lehetőség nyílik az egyéni differenciálásra is. Különösen ajánlott emelt szintű nyelvoktatáshoz és a kéttannyelvű osztályok számára, valamint olyan csoportokban, ahol fontos, hogy az idegen nyelven keresztül másféle tantárgyi ismereteket és kulturális tartalmakat is közvetítsünk az angolórán. Ideális tananyag a hatosztályos gimnáziumokban is, mert a 12 éves korosztály már jobban terhelhető, és a tanár még több ’Plus’ elemet tud beemelni a törzsanyagba. A tanári munkát a számos szerkeszthető teszten kívül további kiegészítő feladatlapok segítik, amelyekkel könnyedén építhető be pármunka vagy egy rövid színdarab az órába.

Az English Plus az elfoglalt angoltanár kurzuskönyve: a tankönyvhöz tartozó tanári kézikönyv ugyanis oldalszerkezetét tekintve megegyezik a hozzá tartozó tankönyvi oldal felépítésével, így a tanítás gyors és átlátható, tetszés szerint bővíthető.

A tanári kézikönyv a fénymásolható extra feladatok mellett olyan különlegességeket is tartalmaz, mint a forgatókönyvvel ellátott színjátszásra alkalmas dráma-feldolgozások.

iTools

With English Plus iTools, teachers have exciting whiteboard-friendly material to bring fresh stimulus to language lessons.

English Plus iTools is a complete digital teaching resource. It features the Student's Book content, plus extra interactive resources, and is compatible with any Interactive Whiteboard. The functions include bookmarking, flipcharts, draw and highlight, zoom, and note-making.

The in-built functionality also allows you to use the resources effectively with just a computer and a projector, or simply a laptop.

DVD

The English Plus DVD contains ‘curriculum extra’ and ‘culture’ video clips, covering topics such as natural sciences, visual arts, and the English-speaking world.

The DVD also includes a ‘comprehension check’ for each clip, and additional worksheets to use in class.

There are DVD teaching notes for each unit, and optional subtitles for every clip.

e-books

English Plus is now available as an e-book with interactive features designed specifically for language learners. Available for iPad and Android tablets via the Oxford Learner's Bookshelf app.

Available on the App Store Android App on Google Play