English Zone [cou_hu_hu_g]

Share Print

Hello

You can visit our worldwide website for our globally available teaching resources, or visit our local website for for products, events and materials for your area.

Please choose below:

Buy from

A négyrészes English Zone sorozat alacsonyabb óraszámú, illetve lassabban haladó felső tagozatos csoportok számára ideális tananyag. Elsősorban ott, ahol a Project nehéznek bizonyul, ahol nemcsak az alacsony óraszám, hanem a diákok képességei miatt is sokkal több gyakorlásra, erősebb motivációra van szükség. Lépésről lépésre haladva, logikus rendszerben tanítja a nyelvtani szerkezeteket, építi fel a szókincset, és világos, jól követhető feladatainak köszönhetően megbízható nyelvtudást nyújt a kevésbé magabiztos tanulók számára is. Különösen sikeresen használható diszlexiás tanulókkal, melyhez általános és a könyv egyes feladataihoz kapcsolódó konkrét módszertani segítség a tanári kézikönyvben található.

 • Szint: Beginner to Pre-Intermediate A1-A2

Legfontosabb jellemzők

  Az English Zone alacsonyabb óraszámú, illetve lassabb haladásra képes általános iskolai csoportok számára bizonyulhat ideális választásnak negyedik vagy ötödik osztálytól.

 • A szerző, Rob Nolasco, már több ízben bebizonyította sikeres sorozataival (WOW, Twist), hogy mennyire ismeri a tizenévesek világát, így az English Zone is biztosan hamar közkedveltté válik.
 • Elsősorban azoknak a csoportoknak javasoljuk ezt a sorozatot, akiknek a Project is nehéznek bizonyult, illetve nemcsak az alacsony óraszám, de a diákok képességei miatt is sokkal lassabb tempóra és még több gyakorlásra van szükség.
 • A négyszintes English Zone igencsak alapos mind a szókincs, mind a készségfejlesztés, a szituációs gyakorlatok valamint a nyelvtani gyakorlás tekintetében.
 • Minden fejezet tartalmaz egy project jellegű feladatot, mely a leckében megismert kulturális információhoz kapcsolódóan ad lehetőséget a személyes élmények feldolgozására.
 • Újdonság, a flashcard-ok használatának lehetősége, mely felső tagozaton igen ritka, ám annál szórakoztatóbb és praktikusabb.
 • A topic-based sorozat minden szintjén jól kiszámítható szerkezet és szellős, átlátható oldalak biztosítják a könnyebb eligazodást tanár-diák számára egyaránt.
 • Minden unit címe maga a témakör, amiről a lecke szól.
 • A leckék szóbeli bevezetéssel indulnak: egy képes történet egy párbeszédes szituációja vezeti be a témakört. Ezt a Language Zone követi, mely mindig csak egy konkrét nyelvtani jelenség alapos megismerését, gyakorlását biztosítja. Következik a Skill Zone, az elkülönített készségfejlesztés, melyhez minden esetben egy szituáció kapcsolódik, hogy a nyelvi funkciók is gyakorlásra kerüljenek. A már említett kulturális érdekességek és project feladat a Culture Zone című részben találhatóak.
 • A Look and Learn box-ok jó segítséget adnak kollégáink számára az adott tananyaghoz kapcsolódó újdonságok kiemeléséhez, gyakorlásához.
 • Az English Zone-hoz természetesen szójegyzék és magyar nyelvű nyelvtani összefoglaló készül, mely ezúttal a könyv hátsó részében lesz található. A tanmenet letölthető honlapunkról. Óravázlatot és további részletes segítséget a tanári kézikönyvben találnak.

Leírás

English Zone makes learning English simple. It uses a step-by-step approach to help students build a clear knowledge of grammar and a solid vocabulary base, then activates students' knowledge through skills work and functional dialogues.

English Zone includes: