Let's Explore! Level 2 Workbook Classroom Presentation Tool

Let's Explore! Level 2 Workbook Classroom Presentation Tool

Format:
  • ISBN: 978-0-19-407552-7

A Let's Explore egy többkötetes általános iskolai tankönyvsorozat része, mely kultúrális tartalmával, változatos feladataival motiválja a diákokat, rugalmas tananyagot biztosít és innovatív digitális kiegészítői vannak.

Az interaktív tananyag (CPT = Classroom Presentation Tool) segítségével megelevenedik a tankönyv anyaga. A órai munkát megkönnyíti, hogy a tankönyv oldalait kivetíthetjük, használhatjuk az interaktív feladatokat, valamint rendelkezésünkre áll a hang- és videoanyag is.

Legfontosabb jellemzők

  • A diákok heads-up módon tanulhatnak – az osztályteremben megelevenedik a tankönyv anyaga. Akár a kontakt órás oktatásban, akár online oktatás esetén is jól használható az interaktív anyag.
  • A diákok interaktív módon tanulhatnak – egy helyen használhatjuk a video és hanganyagot, a játékos feladatokat, kinagyíthatjuk a beszélgetést segítő képeket, megjeleníthetjük a válaszokat, mindezt az osztály előtt.
  • Időt nyerhetünk az óratervezéssel, a tananyagban könnyen navigálhatunk, személyes jegyzeteket szúrhatunk be a tananyagba, és kiemelhetünk fontos dolgokat. Az órákra bárhol, bármely eszközön felészülhetünk, akár offline is.

Part of... Let's Explore

Alsó tagozatos nyelvkönyv-sorozat az általános iskolák 1-3. osztálya számára, amely a brit kultúra és a világ felfedezésén keresztül alapozza meg a tanulók angol nyelvtudását.

View Course