Let's Explore! Level 2 Workbook Classroom Presentation Tool

Let's Explore! Level 2 Workbook Classroom Presentation Tool

Format:
  • ISBN: 978-0-19-407552-7

A Let's Explore egy többkötetes általános iskolai tankönyvsorozat része, mely kultúrális tartalmával, változatos feladataival motiválja a diákokat, rugalmas tananyagot biztosít és innovatív digitális kiegészítői vannak.

Az interaktív tananyag (CPT = Classroom Presentation Tool) segítségével megelevenedik a tankönyv anyaga. A órai munkát megkönnyíti, hogy a tankönyv oldalait kivetíthetjük, használhatjuk az interaktív feladatokat, valamint rendelkezésünkre áll a hang- és videoanyag is.

Educational discount pricing

K12 schools, college bookstores, and other educational institutions with an Oxford account will receive an educational discount when placing their order through our Customer Service department.

Please call Customer Service at 800-542-2442 (8am - 6pm EST, Monday to Friday). You need an Oxford account to receive the discounted price.

Contact us

Key features

  • A diákok heads-up módon tanulhatnak – az osztályteremben megelevenedik a tankönyv anyaga. Akár a kontakt órás oktatásban, akár online oktatás esetén is jól használható az interaktív anyag.
  • A diákok interaktív módon tanulhatnak – egy helyen használhatjuk a video és hanganyagot, a játékos feladatokat, kinagyíthatjuk a beszélgetést segítő képeket, megjeleníthetjük a válaszokat, mindezt az osztály előtt.
  • Időt nyerhetünk az óratervezéssel, a tananyagban könnyen navigálhatunk, személyes jegyzeteket szúrhatunk be a tananyagba, és kiemelhetünk fontos dolgokat. Az órákra bárhol, bármely eszközön felészülhetünk, akár offline is.