Hello

You can visit our worldwide website for our globally available teaching resources, or visit our local website for for products, events and materials for your area.

Please choose below:

Buy from

Oxford Exam Trainer B1

Felkészülés a középszintű angol érettségire.

Új felkészítő könyv a középszintű érettségi vizsgára, a 2017-től érvényben lévő vizsgaszabályzatnak megfelelően B1 szinten. Bemutatja mind a 10 érettségi témakört, és külön fejezetben foglalkozik az új, Gazdaság témakörrel.

Az Oxford Exam Trainer lehetővé teszi, hogy a tanóra keretén belül a diákok számukra motiváló és érdekes témákon keresztül készüljenek az idegen nyelvi érettségire. A tankönyv készségekre bontva, és a vizsgaleírásban szereplő témakörökhöz kötve gyakoroltatja be a vizsgán előforduló feladattípusokat.
Mind a 12 fejezet a témakör szókincsének átismétlésével és begyakorlásával kezdődik. A kötet legvégén fejezetenként (azaz érettségi témakörönként) csoportosított, kétnyelvű szószedet található.
Újdonság, hogy a kötet nyelvtani ismétlést és gyakorlatokat is tartalmaz a nyelvhelyesség részben, illetve a könyv végén elhelyezett Grammar reference mellékletben.
A rugalmas tananyag megengedi, hogy a fejezeteket, de akár a leckéket is igény szerint, tetszőleges sorrendben végezzék el. A kötet otthoni, önálló gyakorlásra is alkalmas köszönhetően a végén elhelyezett referencia anyagoknak: nyelvtani összefoglaló, kétnyelvű kifejezés-gyűjtemény a szóbeli vizsgához, mintaszövegek és kifejezések az íráskészség vizsgarészhez.
Szakmai lektor: Elekes Katalin, Jilly Viktor

  • Student's Book,
  • Teacher's Guide with Audio CDs

Legfontosabb jellemzők

Leírás

A kötet egyaránt felhasználható intenzív vizsgatréning kurzuskönyvként, vagy bármely más tankönyvsorozat mellett kiegészítő anyagként. Alkalmazkodik a tanulók igényeihez: a fejezetek és a leckék bármely sorrendben, egymástól függetlenül is elvégezhetők.

Akkreditált tankönyv 2020/21

  • 9780194212557 Oxford Exam Trainer B1

Inside Oxford Exam Trainer B1 (2)

Oxford Exam Trainer B1 Student's Book

978-0-19-421255-7

Új felkészítő könyv a középszintű érettségi vizsgára

Oxford Exam Trainer B1 Teacher's Guide with Audio CDs

978-0-19-421260-1

Új felkészítő könyv a középszintű érettségi vizsgára

ISBN Title
978-0-19-421260-1 Oxford Exam Trainer B1 Teacher's Guide with Audio CDs
978-0-19-421255-7 Oxford Exam Trainer B1 Student's Book