Oxford Competition banner

The very first and most popular Projects competition for 19 years

Photo

Az Oxford Competition témakörei az első 17 évben.

Photo

A 2012. júniusi országos díjkiosztó ünnepségen készült fotók.

Photo

Az Oxford Competition 2012-es versenyfelhívása.

Photo

Hová kell küldeni a pályamunkákat?

Photo

Az Oxford Competition alapszabályzata.

Photo

Az Oxford Competition nyereményei.

Photo

Az Oxford Competition 2012-es megyei döntőin készült fotók.

Oxford Competition 2012

My Sports for the Olympic Games

"The competition is for educational purposes only and is not authorised or endorsed by the London Organising Committee of the Olympic Games."

Az ezévi versenyt megkoronázó, a legjobb pályamunkákat bemutató kiállítás 2012. május 31-től június 2-ig került megrendezésre az Országos Széchényi Könyvtár VI. szintjén, az ünnepélyes díjkiosztót 2012. június 2-án szombaton tartottuk ugyanott.

A tavalyi év nagysikerű versenye után, mely az angol tanulásra és a tankönyvekre koncentrált, ismét oxfordi versenyt hirdettünk a nyelvtanulóknak. Ebben az évben azt kértük, hogy a pályázati munkák a Londonban megrendezésre kerülő Olimpiai Játékokhoz kapcsolódjanak. Na persze nem akárhogyan: csak kreatívan és különlegesen! Ebbe a témába ugyanis igazán sokminden belefér: a kedvenc sportom, milyen sportágak vannak, vagy milyen különleges, akár nem létező sportágakat (!) látnék még szívesen az olimpián, miből rendeznék még versenyeket stb. Egészen elképesztő ötleteket is vártunk, a bevásárlókocsihajtástól a gyorsolvasásig :-), a cél, hogy saját és egyedi ötletből táplálkozzon a projekt munka!

2012-ben ismét fantasztikus kreativitásukat bizonyították pályamunkáikkal a magyar diákok! Tekintsék meg a kiállításon és a díjkiosztón készült fotókat! Köszönjük kollégáink és a kedves szülők segítségét, nagy szeretettel gratulálunk minden résztvevőnek!

2012-ben a szerencsés nyertesek, akik a Challenge Utazási Iroda jóvoltából Angliába utazhatnak:
Tamasik Zsolt, Pécs | Meskó Viktória, Szabadszállás | Balogh Bianka, Miskolc | Berta Dóra, Miskolc | Hortobágyi Tibor, Debrecen | Várday Gábor, Győr | Tövis Petra, Csány | Hajdu József, Tiszafüred | Bukovácz Dóra, Budapest | Paschek Dorottya, Budapest,
valamint a két szerencsés kolléga: Sulyok Csabáné Debrecenből és Bacsa Zsuzsanna Csányról. Nagy szeretettel gratulálunk!

Oxford Competition 2012 - megyei beszámolók

My Sports for the Olympic Games

Fantasztikus pályamunkák születtek 2012-ben is! Nagy örömünkre több megyei díjátadón fotók is készültek, melyeket örömmel osztunk meg Önökkel.
Képünk a budapesti ünnepélyes eredményhirdetésen készült, ahol Jobbágy Ilona köszöntötte a továbbjutókat.

Oxford Competition - Alapszabályzat

Mit is kell elkészíteni?

A feladat tehát egy projekt készítése írásos, rajzos vagy fotós változatban. A téma bármelyik aspektusát be lehet mutatni, és az alapötletek megformálásában csakúgy, mint a buzdítás és még az irányítás tekintetében is, továbbra is számítunk a tanárok és szülők segítségére.

Milyen terjedelmű legyen a pályázat?

Fontos betartani a maximum A3-as formátumot, hiszen az ennél nagyobb méretű pályaművek kiállítása és postai szállítása is szinte lehetetlen feladat elé állít bennünket minden évben. Változatlanul azt kérjük, hogy minden anyagot a végleges formában adjanak le, floppy lemezt, CD-t, videó kazettát nem tudunk kiállítani.

Kik pályázhatnak?

A pályázat minden angol nyelvet tanuló magyar diáknak szól, akár egyénileg, akár csoportosan indul, de a pályázatot készítő csoport létszáma maximum három fő lehet.

Hová küldjük a pályamunkákat?

A pedagógia intézetek és szervezők listája

Beküldési határidő: 2012. április 15.

Oxford Competition - Nyeremények

Photo

Milyen díjakat lehet nyerni?

  • A megyei versenyekről továbbküldött tíz legjobb pályamű készítői részt vesznek a budapesti országos kiállításon, és közülük sorsolja ki a Challenge Utazási Iroda azokat a tanulókat, akik angliai jutalomútra mehetnek!
  • Könyvjutalmat biztosítunk minden megyei forduló első 10 helyezettjének.
  • Poszter és emléklap minden versenyzőnek jár.