Oxford helps. Just ask for it! - Kérje ingyenes tanári példányait emailben!

  1. Rendeljen csoportjának Oxford University Press tankönyveket.

  2. Szerezze be a rendelés másolatát, illetve igazolja rendelését hivatalosan.

  3. Töltse le honlapunkról a tanári igénylőlapot:
  LETÖLTHETŐ TANÁRI IGÉNYLŐLAP A 2018/2019-es TANÉVRE>>

  4. Kollégáival együtt, iskolai szinten, csoportosítva gyűjtsék össze a kéréseket és PONTOSAN töltsék ki az igénylőlapot. Egy adatlap egy iskolára vonatkozik.

  5. Küldje vissza emailben igénylésüket a beszkennelt igazolásokkal együtt irodánkba: info.hungary@oup.com

  6. Két héten belül ingyenesen elküldjük iskolájába a kért tanári csomagot/kat (tankönyv, munkafüzet, CD, tanári kézikönyv), sőt:
  Az iskola által rendelt tankönyvekhez kiadónk ingyenesen biztosítja az interaktív táblás tananyagot (iTools) az intézmény számára szintenként egy példányban.

Ön akkor igényelheti az Oxford University Press ingyenes tanári csomagját, ha:

 • minimum egy csoportnak rendelt az Oxford University Press tankönyveiből és ezt igazolni is tudja,
 • a közoktatásban dolgozik,
 • korábban nem kapott tőlünk ingyenes tanári példányt az igényelt tananyag adott szintjéből,
 • az adatlapot pontosan töltötte ki:
  -minden igénylő nevét beírta
  -az igényelt tananyag pontos címét, szintjét és kiadását is megjelölte

Az igénylést célszerű a rendelés leadását követően mielőbb eljuttatni irodánkba, hogy az igényeket folyamatosan tudjuk feldolgozni. Ezzel elkerülhető a tanév eleji hosszú várakozás, és így időben kézhez kaphatják az ingyenes tanári csomagokat.

Bízunk benne, hogy minőségi, jól bevált és bizonyított tananyagaink mellett e támogatás is segíti az iskolák és a kollégák hatékony munkáját az angol nyelvtanítás terén.

Ha további kérdése van, hívja irodánkat: (06-1) 372-0167

Oxford Iskolasegítő Program

Programunk célja az iskolai angol nyelvtanítás hatékonyságának növelése a következők révén:

 • Ingyenes tanári csomagok a közoktatásban dolgozó szaktanár kollégáknak tankönyveink csoportos megrendelése esetén.
 • Minden, az iskola által rendelt tankönyvsorozatunkhoz ingyenesen biztosítunk szintenként egy digitális tananyagot (iTools).
 • Az ingyenes tankönyvekre jogosult diákok segítése az iskolai/óvodai idegennyelvi könyvtár számára felajánlott példányokkal - egyéni elbírálás alapján.
 • Bemutató órák, angol nyelvtanári továbbképzések megyei, regionális és országos szinten.
 • Szaktanácsadás, módszertani hírlevelek, ingyenes módszertani segédanyagok

A LEGSIKERESEBB ISKOLÁKBAN OXFORD KÖNYVEKBŐL TANULNAK

Több évtizede már, hogy az első tankönyvkísérletekkel az Oxford University Press megjelent a magyarországi iskolákban. A kiadó azóta is aktívan segíti a közoktatást, és nemzetközi tapasztalatait felhasználva a magyarországi igényeknek megfelelő tananyagokat készít. Nemcsak kiadványaival, hanem - hasonlóan a világ többi országához - munkatársai révén is jelen van Magyarországon az Oxford University Press. Munkatársaink feladata minél jobban megismerni, hatékonyan segíteni a nyelvtanárok munkáját. Országos tanulói versenyeket, könyvkiállításokat, tankönyvszerzői bemutatókat, ingyenes akkreditált tanári továbbképző tanfolyamokat szervezünk, magyar nyelvű katalógusokat, rendszeres magyar nyelvű hírleveleket, ingyenes tanítási segédanyagokat, tanmeneteket és tanterv-modelleket készítünk.

Milyen segédanyag hol található?

Sokszor felmerülnek ilyen és ehhez hasonló kérdések: hol a hanganyag, van-e szószedet, milyen kiegészítő anyagok vannak tankönyveinkhez és hol, mi van a tanári kézikönyvben? Az áttekinthetőség kedvéért korosztályonként összegyűjtöttük iskolai tankönyveinkhez a válaszokat. Reméljük, így könnyebben megtalálják a válaszokat kérdéseikre.