Oxford helps. Just ask for it! - Kérje ingyenes tanári példányait emailben!

  1. Rendeljen csoportjának Oxford University Press tankönyveket.

  2. Szerezze be a rendelés másolatát, illetve igazolja rendelését hivatalosan.

  3. Töltse le honlapunkról a tanári igénylőlapot:
  LETÖLTHETŐ TANÁRI IGÉNYLŐLAP A 2020/21-es TANÉVRE>>

  4. Kollégáival együtt, iskolai szinten, csoportosítva gyűjtsék össze a kéréseket és PONTOSAN töltsék ki az igénylőlapot. Egy adatlap egy iskolára vonatkozik.

  5. Küldje vissza emailben igénylésüket a beszkennelt igazolásokkal együtt irodánkba: info.hungary@oup.com

  6. Két héten belül ingyenesen elküldjük iskolájába a kért tanári csomagot/kat (tankönyv, munkafüzet, CD, tanári kézikönyv), sőt:
  Az iskola által rendelt tankönyvekhez kiadónk ingyenesen biztosítja az interaktív táblás tananyagot (iTools) az intézmény számára szintenként egy példányban.

Ön akkor igényelheti az Oxford University Press ingyenes tanári csomagját, ha:

 • minimum egy csoportnak rendelt az Oxford University Press tankönyveiből és ezt igazolni is tudja,
 • a közoktatásban dolgozik,
 • korábban nem kapott tőlünk ingyenes tanári példányt az igényelt tananyag adott szintjéből,
 • az adatlapot pontosan töltötte ki:
  -minden igénylő nevét beírta
  -az igényelt tananyag pontos címét, szintjét és kiadását is megjelölte

Az igénylést célszerű a rendelés leadását követően mielőbb eljuttatni irodánkba, hogy az igényeket folyamatosan tudjuk feldolgozni. Ezzel elkerülhető a tanév eleji hosszú várakozás, és így időben kézhez kaphatják az ingyenes tanári csomagokat.

Bízunk benne, hogy minőségi, jól bevált és bizonyított tananyagaink mellett e támogatás is segíti az iskolák és a kollégák hatékony munkáját az angol nyelvtanítás terén.

Ha további kérdése van, hívja irodánkat: (06-1) 372-0167

Adatvédelmi szabályzat

A honlapunkon található Adatvédelmi Szabályzat tájékoztatást nyújt arról, hogyan kezeli az Oxford University Press az Ön személyes adatait, valamint arról, hogy milyen jogai vannak, ha nem kívánja, hogy adatait kezeljük vagy marketing célokra felhasználjuk.
https://global.oup.com/privacy

Oxford Iskolasegítő Program

Programunk célja az iskolai angol nyelvtanítás hatékonyságának növelése a következők révén:

 • Ingyenes tanári csomagok a közoktatásban dolgozó szaktanár kollégáknak tankönyveink csoportos megrendelése esetén.
 • Minden, az iskola által rendelt tankönyvsorozatunkhoz ingyenesen biztosítunk szintenként egy interaktív táblás tananyagot.
 • Az ingyenes tankönyvekre jogosult diákok segítése az iskolai/óvodai idegennyelvi könyvtár számára felajánlott példányokkal - egyéni elbírálás alapján.
 • Bemutató órák, angol nyelvtanári továbbképzések megyei, regionális és országos szinten.
 • Szaktanácsadás, módszertani hírlevelek, ingyenes módszertani segédanyagok

A LEGSIKERESEBB ISKOLÁKBAN OXFORD KÖNYVEKBŐL TANULNAK

Több évtizede már, hogy az első tankönyvkísérletekkel az Oxford University Press megjelent a magyarországi iskolákban. A kiadó azóta is aktívan segíti a közoktatást, és nemzetközi tapasztalatait felhasználva a magyarországi igényeknek megfelelő tananyagokat készít. Nemcsak kiadványaival, hanem - hasonlóan a világ többi országához - munkatársai révén is jelen van Magyarországon az Oxford University Press. Munkatársaink feladata minél jobban megismerni, hatékonyan segíteni a nyelvtanárok munkáját. Országos tanulói versenyeket, könyvkiállításokat, tankönyvszerzői bemutatókat, ingyenes akkreditált tanári továbbképző tanfolyamokat szervezünk, magyar nyelvű katalógusokat, rendszeres magyar nyelvű hírleveleket, ingyenes tanítási segédanyagokat, tanmeneteket és tanterv-modelleket készítünk.

Milyen segédanyag hol található?

Sokszor felmerülnek ilyen és ehhez hasonló kérdések: hol a hanganyag, van-e szószedet, milyen kiegészítő anyagok vannak tankönyveinkhez és hol, mi van a tanári kézikönyvben? Az áttekinthetőség kedvéért korosztályonként összegyűjtöttük iskolai tankönyveinkhez a válaszokat. Reméljük, így könnyebben megtalálják a válaszokat kérdéseikre.

Milyen segédanyag hol található?