Banner

Banner

Legfrissebb híreink népszerű sorozatunkról...

Újdonságok

New English File iPacks Egyedülálló újdonság az ELT világában: interaktív táblákhoz készült multimédiás tananyag! A New English File Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate és Upper-Intermediate teljes anyaga elektronikus formában elérhető szintenként egy CD-ROM-on, melyen elképzelhetetlen mennyiségű plusz funkció segítségével bármit megtehetünk a tananyaggal.

New English File iPacks

Cover

New English File

Készségfejlesztő Feladatgyűjtemények

Minden, a középiskolákban használt New English File Elementary és Pre-Intermediate munkafüzet (a multiROM-os, kulcs nélküli verzió) kiegészült egy 32 oldalas készségfejlesztő feladatgyűjteménnyel!

Ez a feladatgyűjtemény elsősorban azoknak a tanulóknak készült, akik nyelvi előkészítő évfolyamon (NYEK) a New English File Elementary vagy Pre-Intermediate szintű kötetekből tanulják az angol nyelvet, de a tananyag bármilyen intenzív tanfolyam hasznos kiegészítője is lehet.

Nézzenek bele a munkafüzetbe, próbálják ki diákjaikkal! Letölthető!

Töltsék le a munkafüzetek teljes hanganyagát mp3 formátumban, valamint a megoldókulcsokat az alábbi oldalakról:

Cover

New English File

New English File Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate

Student's Book,
Study Link Workbook, MultiROM and Video,
Készségfejlesztő Feladatgyűjtemények
Teacher's Book,
Class Cassette/CD
New English File iPacks

A szerzők (Clive Oxenden, Christina Latham-Koenig és Paul Seligson) tanári vélemények és tapasztalataik figyelembe vételével dolgozták át a sorozatot. Aki már ismeri az English File-t, annak nem lesz újdonság a könnyed, humoros hangvétel, a változatos feladattípusok, ami a New English File-t is jellemzik.

A nyelvtan, a szókincs, a kiejtés és a készségek fejlesztésének tökéletes egyensúlya biztosít kiváló alapot a magabiztos szóbeli nyelvhasználathoz.

A könyv fiatal felnőttek számára készült, így a nyelviskolás és középiskolás korosztály figyelmét is nyomban lekötik a friss, érdekes témák. Ezután már könnyű őket bevonni a különböző készségek gyakorlásába, a kiejtés folyamatos fejlesztésébe, a fonetikus jelek gyakoroltatásába, vagy az íráskészség kialakításába.

Az új kiadásban sokkal több a szöveg már az Elementary kötetben is, melyek mindegyike kifejezetten szórakoztató, érdekes, nem megszokott, ezáltal még erőteljesebben ösztönöz a beszédre.

Bővebben a New English File sorozatról

Letölthető tanmenetek

New English File Portfolios

New English File and the Common European Framework of Reference

Letölthető szójegyzékek és nyelvtani összefoglalók

A New English File tesztek ingyenesen igényelhetők irodánktól: info.hungary@oup.com

Letölthető hanganyagok