Oxford Érettségi Konferencia

2018. március 3-án, szombaton 10.00 és 15.00 óra között a Villányi úti Konferenciaközpontban (1114 Budapest, Villányi út 11-13.) rendezzük meg tavaszi konferenciánkat, melyen bemutatjuk kiadónk új érettségi felkészítő könyvét, az Oxford Exam Trainer B1-et.

Előadók többek között: Jilly Viktor, Kelemen Ferenc, Rézműves Zoltán.

A rendezvény ingyenes és a résztvevőknek 5 kreditpontos igazolást tudunk kiállítani.

Jelentkezni az info.hungary@oup.com2018. február 23-ig.

Project 4th edition demo órák Osváth Erikával

Osváth Erika Teacher Trainer bemutató órája és workshop foglalkozása a projekt alapú oktatásról 2018. március 2-án 14.00-17.00-ig BUDAPESTEN a IX. Kerületi Molnár Ferenc Kéttannyelvű Általános Iskolában (1095 Budapest, Mester u. 19.)
A részvétel ingyenes és 5 kreditpontot ér. Minden résztvevő a Project 4th edition egy mintapéldányát kapja ajándékba.
Jelentkezés: info.hungary@oup.com

INTO the Classroom workshop Keszthelyen

Általános, közép-, és nyelviskolában tanító kollégákat egyaránt várunk Páli Éva ELT Representative workshop foglalkozására, melynek fő témája a tanulási nehézségekkel küzdő tanulók támogatása a nyelvi órákon.

  • Helyszín: Vajda János Gimnázium (8360 Keszthely, Fő tér 9.)
  • Időpont: 2018. február 21. 14:30 – 16:00
A foglalkozás végén tombola keretében egy Oxford University Press kiadványt sorsolunk a résztvevők között!
A részvétel ingyenes.
Jelentkezni az alábbi email-címen lehet név és iskolacím megadásával:eva.pali@oup.com

Oxford Business English Online Conference

Go beyond the classroom with Oxford's first ever Business English Online Conference

Három elismert szaktekintély és nagyszerű előadó közreműködésével, nemcsak előadásokkal, de interaktív questions and answers szekciókkal tartjuk első online Business English konferenciánkat 2018. március 16-án.

John Hughes, Angela Buckingham és Rachel Appleby várják jelentkezésüket. Regisztráljanak mielőbb ITT!

IATEFL-Hungary Winter Warmer Conference

IATEFL-Hungary cordially invites you to the 2018 Winter Warmer conference, held in memory of David A. Hill, on 24 February at ELTE Radnóti Miklós Secondary School, Budapest.
Jelentkezzen ITT.

The Big Read 2018

Olvasásra bíztatunk minden általános és középiskolát, hogy kiderüljön, melyik iskola tudja a legtöbb szót elolvasni 2018. április 30-ig az angol nyelvű könnyített olvasmányok segítségével. Idei újdonságunk, hogy digitálisan is lehet olvasni az Oxford Readers Collection segítségével.
TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS

Project Competition 2018

Az Oxford University Press ebben az évben is meghirdeti a Project Competitiont, mely az általános iskolás korosztály számára kínál versenylehetőséget hosszú évek óta, kiemelkedő sikerrel. A 2-6 fős csapatoknak online poppletet kell készíteniük.
A téma ebben az évben igazán vonzó és izgalmas: MOVIES. A csapatoknak egy képes forgatókönyvet (storyboard) kell készíteniük.
A verseny 2018. február 23-án zárul.
TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS

Headway Scholarship 2018

Szeretne Ön is részt venni egy kéthetes módszertani továbbképzésen Oxfordban? Pályázzon a Headway Scholarship 2018-as programjára! Eddig minden évben sikerült magyar kollégának bejutni a neves oxfordi előadók által tartott kurzusra. Próbálja meg idén Ön is!
TOVÁBBI RÉSZLETEK, JELENTKEZÉS

Oxford Teachers’ Academy - Teaching with Technology

A nagy sikerre való tekintettel ismét indul az Oxford Teachers’ Academy - Teaching with Technology - Nyelvtanítás a digitális technika segítségével - 30 órás (16 hetes), akkreditált, online (blended) pedagógus továbbképzés

Hol érdemes elkezdeni a digitális technikákkal történő ismerkedést? A tanítás mely területein vehetjük hasznát IKT ismereteinknek, és a mindenki számára elérhető, de szinte áttekinthetetlenül nagy számú, online felület, alkalmazás, és szoftver közül hogyan lehet kiválasztani, majd a tanítás során fel is használni a legmegfelelőbbeket?

A fenti kérdésekre az Oxford University Press által felkért, nemzetközileg is elismert szakemberek által összeállított, angol nyelvű, online tananyag adja meg a válaszokat.

További részletek, jelentkezés ITT

A következő képzés 2018. február 5-től 2018. május 27-ig tart, a tanfolyam moderátora és konzulense Kelemen Ferenc teacher trainer.

Továbbképzések a Baker Street-en

30 kredites képzések:
Tanulóink motiválása, Interaktív táblák használata nyelvszakosok és humán tárgyakat oktatók számára, Teacher Talk

5 kredites, rövid képzések:
Pop Music in the Classroom, Vocabulary Expansion, Working with Advanced Level Learners, Graded Readers, Digitális alapok, Meaningful Tasks, Drama & Online Videos

További részletek itt.
Baker Street továbbképzés az én iskolámban?

A Tempus Közalapítvány Képzése

A Tempus Közalapítvány 20+10 tanórás (20 kontaktóra – 4 nap – és 10 tanórányi online munka), akkreditált módszertani pedagógus-továbbképzést hirdet Idegen nyelvi nevelés kisgyermekkorban címmel, melyet a 3-10 éves korosztály idegen nyelvi nevelésével foglalkozó pedagógusoknak ajánlunk. Képzésünk nem módszert, hanem szemléletet tanít, és arra ösztönzi a pedagógusokat, hogy a gyerekekből előhívják azokat a képességeket, amelyeket az anyanyelv elsajátításakor természetes módon birtokolnak.
A következő nyílt képzés időpontjai: 2018. március 23-24. (10 kontaktóra); április 6. (webinárium); április 13-14. (10 kontaktóra).
Bővebb információ és jelentkezés ITT.

Singlish Again: Ships and Boats – steam to nuclear power

Steve Jones február 21-én 15.00 órakor várja az angol népdalok iránt érdeklődő kollégákat az Oxford Könyvesboltban Ships and Boats from early times címmel.

21st Century Skills - Oxford Teacher Training and Conference

Kiemelkedő érdeklődés mellett, óriási sikerrel rendeztük meg hagyományos augusztusi intenzív akkreditált továbbképzésünket és konferenciánkat 21st Century Skills címmel augusztus végén Budapesten. A tanfolyamon közel 380, a konferencián több, mint 520 kolléga vett részt. A visszajelzések alapján mindannyian ötletekkel és új impulzusokkal feltöltődve kezdték meg az új tanévet a hasznos előadásoknak és foglalkozásoknak köszönhetően.

Conference slides

2017. augusztus 22-24., Oxford Teacher Training - Tanfolyami dokumentumok


Az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy -többek között- a citromail, vipmail, freemail email címekre vagy onnan küldött levelek nem érnek célba vagy visszapattannak. Ha ez Önnel is előfordulhat, javasoljuk, hogy a kapcsolattartás zavartalansága érdekében adjon meg másik szolgáltatónál regisztrált email címet, hogy hírleveleinket, ajánlatainkat, meghívóinkat továbbra is biztonsággal megkaphassa. info.hungary@oup.com