21st Century Skills - Oxford Teacher Training and Conference

Kiemelkedő érdeklődés mellett, óriási sikerrel rendeztük meg hagyományos augusztusi intenzív akkreditált továbbképzésünket és konferenciánkat 21st Century Skills címmel augusztus végén Budapesten. A tanfolyamon közel 380, a konferencián több, mint 520 kolléga vett részt. A visszajelzések alapján mindannyian ötletekkel és új impulzusokkal feltöltődve kezdik meg az új tanévet a hasznos előadásoknak és foglalkozásoknak köszönhetően.

Conference slides

21st Century Skills - an Oxford Conference

A konferencia napja: 2017. augusztus 24. (csütörtök)
Helyszíne: Villányi Úti Konferenciaközpont (1114 Budapest, Villányi út 11-13.)
Regisztráció: 8.00 órától
Konferenciánk plenáris előadói voltak: Philip Kerr, Edmund Dudley, Kormos Judit.
A workshop foglalkozásokat - hagyományainkhoz híven - elismert szakemberek és trénerek tartották: Jilly Viktor, Edmund Dudley, Kelemen Ferenc, Szesztay Margit, Kuti Zsuzsa, Fruttus Hajni, Kámánné Vajda Ildikó, Sillár Barbara, Rézműves Zoltán, Elekes Katalin, Hegedűs Kristóf, Rádai Péter.

PROGRAMME

ABSTRACTS

2017. augusztus 22-24., Oxford Teacher Training - Tanfolyami dokumentumok


Oxford Teachers’ Academy - Teaching with Technology

A nagy sikerre való tekintettel ismét indul az Oxford Teachers’ Academy - Teaching with Technology - Nyelvtanítás a digitális technika segítségével - 30 órás (16 hetes), akkreditált, online (blended) pedagógus továbbképzés

Hol érdemes elkezdeni a digitális technikákkal történő ismerkedést? A tanítás mely területein vehetjük hasznát IKT ismereteinknek, és a mindenki számára elérhető, de szinte áttekinthetetlenül nagy számú, online felület, alkalmazás, és szoftver közül hogyan lehet kiválasztani, majd a tanítás során fel is használni a legmegfelelőbbeket?

A fenti kérdésekre az Oxford University Press által felkért, nemzetközileg is elismert szakemberek által összeállított, angol nyelvű, online tananyag adja meg a válaszokat.

További részletek, jelentkezés ITT

A következő képzés 2017. szeptember 25-től 2018. január 7-ig tart, a tanfolyam moderátora és konzulense Kelemen Ferenc teacher trainer.


Továbbképzések a Baker Street-en

Akkreditált képzések: Megújult interaktív táblás továbbképzés mostantól az idegennyelv-tanárok mellett magyar és történelem szakosok számára is Budapesten (10.19-11.30), Pécsett (10.13-21.), Debrecenben (11.10-18.) és Szegeden (11.24-12.02).
Tanulóink motiválása Budapesten (10.04 - 11.15)
Teacher Talk Budapesten (09.18-11.06 és 11.07 - 12.12)
Rövid (5 kredites) workshopok Budapesten: Pop Music (09.13.), Digitális alapok (09.20), Drámatechnikák, on-line videók a nyelvórákon (09.27.)

További részletek itt.


Az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy -többek között- a citromail, vipmail, freemail email címekre vagy onnan küldött levelek nem érnek célba vagy visszapattannak. Ha ez Önnel is előfordulhat, javasoljuk, hogy a kapcsolattartás zavartalansága érdekében adjon meg másik szolgáltatónál regisztrált email címet, hogy hírleveleinket, ajánlatainkat, meghívóinkat továbbra is biztonsággal megkaphassa. info.hungary@oup.com