Tankönyvrendelés 2019/2020

 • Az Oxford University Press tankönyvei a 2019/2020-as tanévre - letölthető tájékoztató (pdf)

 • Covers

  Alsó tagozat 2018/2019-es tanév

  A Minisztériumi Jegyzéken található
  alsó tagozatos
  oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással.

  Covers

  Felső tagozat 2018/2019-es tanév

  A Minisztériumi Jegyzéken található
  felső tagozatos
  oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással.

  Covers

  Középiskola 2018/2019-es tanév

  A Minisztériumi Jegyzéken található
  középiskolai
  oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással

  Milyen segédanyag hol található?

  Sokszor felmerülnek ilyen és ehhez hasonló kérdések: hol a hanganyag, van-e szószedet, milyen kiegészítő anyagok vannak tankönyveinkhez és hol, mi van a tanári kézikönyvben? Az áttekinthetőség kedvéért korosztályonként összegyűjtöttük iskolai tankönyveinkhez a válaszokat. Reméljük, így könnyebben megtalálják a válaszokat kérdéseikre.

  Tankönyvrendeléssel kapcsolatos hírek, fontos információk:

  Amennyiben a rendelésekkel kapcsolatosan segítségre volna szükségük, forduljanak munkatársainkhoz, szívesen segítünk. Viszonteladóinkat és Oxford Könyvesboltjainkat a tanév folyamán bármikor kereshetik.

  A Közoktatási Tankönyvjegyzéken az Oxford University Press változatlan kínálattal és árakon jelenik meg a következő tanévben is. A korábbi években használt tankönyveinket továbbra is rendelhetik az iskolák, sőt, az új kerettanterv szerint akkreditálásra került számos közkedvelt sorozatunk felsőbb szintje is.

  Minden korosztály legkülönfélébb tanítási helyzetére is talál korszerű megoldást, ha az oxfordi minőséget, az egyetlen brit egyetemi kiadó tankönyveit választja diákjai számára.

  Tankönyvrendelés 2018/2019 - magyar katalógus

  Elkészült magyar nyelvű tankönyvkatalógusunk a 2018/2019-es tanévre, melyet a lenti linkre kattintva letölthetnek, ill. megtekinthetnek. A közoktatásban eredményességüket évtizedek óta bizonyító tankönyveink mellett digitális újdonságainkról is olvashatnak. Könnyített olvasmányaink mind nyomtatott, mind elektronikus formában hozzáférhetőek. A tradíció és a megújulás jegyében ajánljuk világszerte bizonyított tananyagainkat.


  Az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy -többek között- a citromail, vipmail, freemail email címekre vagy onnan küldött levelek nem érnek célba vagy visszapattannak. Ha ez Önnel is előfordulhat, javasoljuk, hogy a kapcsolattartás zavartalansága érdekében adjon meg másik szolgáltatónál regisztrált email címet, hogy hírleveleinket, ajánlatainkat, meghívóinkat továbbra is biztonsággal megkaphassa. info.hungary@oup.com


  Vak és gyengénlátó diákokat tanító kollégák, iskolák figyelmébe!

  Tankönyveink digitalizált változatát a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségétől kérhetik érintett tanulóik számára az alábbi elérhetőségen:

   Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
   Tankönyvellátási Csoport
   1146 Budapest, Hermina út 47.
   www.mvgyosz.hu

  Árak és rendelés, fontos információk

  • Kérjük, minden rendeléssel, árakkal és szállítással kapcsolatos kérdéssel forduljanak az Oxford University Press könyvesboltokhoz, illetve terjesztőinkhez.
  • Könyvesboltok, terjesztők
  • Szakmai, módszertani ügyekben, rendezvényeinkkel és az ingyenes tanári példányokkal kapcsolatosan keressék irodánkat, és a területileg illetékes regionális képviselőjüket.
  • OUP Magyarország
  • Legújabb kiadványaink különböző szintjei folyamatosan kerülnek tankönyvesítésre. Annak ellenére tehát, hogy valamit nem találnak a hivatalos tankönyvlistán, meglehet, hogy már tankönyvvé lett időközben nyilvánítva, vagy éppen az elfogadás folyamatában van! Kérjük, írjanak, hívjanak és figyeljék híreinket.