ÚJ, AKKREDITÁLT TANKÖNYVEINK A 2020/21-es TANÉVRE

Örömmel tájékoztatjuk kedves kollégáinkat, hogy az Oxford University Press alábbi tankönyvsorozatai kerültek akkreditálásra, tehát a 2020/21-es iskolai tankönyvjegyzékre kerülnek:

 • Általános iskola:
  Let’s Explore 1 - 2
  Explore Together 1
  English Plus 2nd edition Starter - 4

 • Középiskola:
  Solutions 3rd edition Elementary - Advanced
  Oxford Exam Trainer B1
  Oxford Exam Trainer B2
  /li>
Természetesen az eddig bevált új sorozataink, mint a Project 4th edition, az English File 3rd edition, a New Horizons és a Young Explorers szintén megtalálhatóak lesznek a 2020/21-es tankönyvjegyzéken. Forduljanak hozzánk továbbra is bizalommal, tankönyvválasztással, mintapéldányokkal, rendeléssel kapcsolatosan keressék szakmai tanácsadóinkat, irodánkat.


Tankönyvrendelés 2020/2021


Covers

Alsó tagozat 2020/21-es tanév

A Minisztériumi Jegyzéken található
alsó tagozatos
oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással.

Covers

Felső tagozat 2020/21-es tanév

A Minisztériumi Jegyzéken található
felső tagozatos
oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással.

Covers

Középiskola 2020/21-es tanév

A Minisztériumi Jegyzéken található
középiskolai
oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással

Milyen segédanyag hol található?

Sokféle ingyenes segédanyag készül tankönyvsorozatainkhoz, ezért sokszor felmerül a kérdés: mi hol található. Hol a hanganyag, van-e szószedet, milyen letölthető anyagok vannak tankönyveinkhez és mi van a tanári kézikönyvben? Az áttekinthetőség kedvéért korosztályonként összegyűjtöttük a válaszokat.

Milyen segédanyag hol található?

Tankönyvrendeléssel kapcsolatos hírek, fontos információk:

Amennyiben a rendelésekkel kapcsolatosan segítségre volna szükségük, forduljanak munkatársainkhoz, szívesen segítünk. Viszonteladóinkat és Oxford Könyvesboltjainkat a tanév folyamán bármikor kereshetik.


Az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy -többek között- a citromail, vipmail, freemail email címekre vagy onnan küldött levelek nem érnek célba vagy visszapattannak. Ha ez Önnel is előfordulhat, javasoljuk, hogy a kapcsolattartás zavartalansága érdekében adjon meg másik szolgáltatónál regisztrált email címet, hogy hírleveleinket, ajánlatainkat, meghívóinkat továbbra is biztonsággal megkaphassa. info.hungary@oup.com


Vak és gyengénlátó diákokat tanító kollégák, iskolák figyelmébe!

Tankönyveink digitalizált változatát a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségétől kérhetik érintett tanulóik számára az alábbi elérhetőségen:

  Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
  Tankönyvellátási Csoport
  1146 Budapest, Hermina út 47.
  www.mvgyosz.hu

Árak és rendelés, fontos információk

 • Kérjük, minden rendeléssel, árakkal és szállítással kapcsolatos kérdéssel forduljanak az Oxford University Press könyvesboltokhoz, illetve terjesztőinkhez.
 • Könyvesboltok, terjesztők
 • Szakmai, módszertani ügyekben, rendezvényeinkkel és az ingyenes tanári példányokkal kapcsolatosan keressék irodánkat, és a területileg illetékes regionális képviselőjüket.
 • OUP Magyarország
 • Legújabb kiadványaink különböző szintjei folyamatosan kerülnek tankönyvesítésre. Annak ellenére tehát, hogy valamit nem találnak a hivatalos tankönyvlistán, meglehet, hogy már tankönyvvé lett időközben nyilvánítva, vagy éppen az elfogadás folyamatában van! Kérjük, írjanak, hívjanak és figyeljék híreinket.