Tankönyvrendelés 2019/2020

 • AZ OXFORD UNIVERSITY PRESS TANKÖNYVEI A 2019/2020-AS TANÉVRE - letölthető tájékoztató (pdf)

 • Covers

  Alsó tagozat 2019/2020-as tanév

  A Minisztériumi Jegyzéken található
  alsó tagozatos
  oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással.

  Covers

  Felső tagozat 2019/2020-as tanév

  A Minisztériumi Jegyzéken található
  felső tagozatos
  oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással.

  Covers

  Középiskola 2019/2020-as tanév

  A Minisztériumi Jegyzéken található
  középiskolai
  oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással

  Milyen segédanyag hol található?

  Sokféle ingyenes segédanyag készül tankönyvsorozatainkhoz, ezért sokszor felmerül a kérdés: mi hol található. Hol a hanganyag, van-e szószedet, milyen letölthető anyagok vannak tankönyveinkhez és mi van a tanári kézikönyvben? Az áttekinthetőség kedvéért korosztályonként összegyűjtöttük a válaszokat.

  Tankönyvrendeléssel kapcsolatos hírek, fontos információk:

  Amennyiben a rendelésekkel kapcsolatosan segítségre volna szükségük, forduljanak munkatársainkhoz, szívesen segítünk. Viszonteladóinkat és Oxford Könyvesboltjainkat a tanév folyamán bármikor kereshetik.


  Az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy -többek között- a citromail, vipmail, freemail email címekre vagy onnan küldött levelek nem érnek célba vagy visszapattannak. Ha ez Önnel is előfordulhat, javasoljuk, hogy a kapcsolattartás zavartalansága érdekében adjon meg másik szolgáltatónál regisztrált email címet, hogy hírleveleinket, ajánlatainkat, meghívóinkat továbbra is biztonsággal megkaphassa. info.hungary@oup.com


  Vak és gyengénlátó diákokat tanító kollégák, iskolák figyelmébe!

  Tankönyveink digitalizált változatát a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségétől kérhetik érintett tanulóik számára az alábbi elérhetőségen:

   Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
   Tankönyvellátási Csoport
   1146 Budapest, Hermina út 47.
   www.mvgyosz.hu

  Árak és rendelés, fontos információk

  • Kérjük, minden rendeléssel, árakkal és szállítással kapcsolatos kérdéssel forduljanak az Oxford University Press könyvesboltokhoz, illetve terjesztőinkhez.
  • Könyvesboltok, terjesztők
  • Szakmai, módszertani ügyekben, rendezvényeinkkel és az ingyenes tanári példányokkal kapcsolatosan keressék irodánkat, és a területileg illetékes regionális képviselőjüket.
  • OUP Magyarország
  • Legújabb kiadványaink különböző szintjei folyamatosan kerülnek tankönyvesítésre. Annak ellenére tehát, hogy valamit nem találnak a hivatalos tankönyvlistán, meglehet, hogy már tankönyvvé lett időközben nyilvánítva, vagy éppen az elfogadás folyamatában van! Kérjük, írjanak, hívjanak és figyeljék híreinket.