ISKOLAI TANKÖNYVEINK A 2022/23-AS TANÉVRE:

  • Alsó tagozat: Young Explorers, Let's Explore, Explore Together
  • Felső tagozat: Project Explore, Project Fourth Edition, English Plus Second Edition
  • Középiskola: English File Third Edition, Solutions Third Edition, Oxford Exam Trainer B1 és B2

Tankönyveinkkel és rendeléssel kapcsolatos biztos információkért forduljanak szakmai tanácsadóinkhoz!

Tankönyvrendelés 2022/2023

Oxford University Press tankönyvek a 2022/23-as tanévre (PDF: 2.3MB)Milyen segédanyag hol található?

Sokféle ingyenes segédanyag készül tankönyvsorozatainkhoz, ezért sokszor felmerül a kérdés: mi hol található. Hol a hanganyag, van-e szószedet, milyen letölthető anyagok vannak tankönyveinkhez és mi van a tanári kézikönyvben? Az áttekinthetőség kedvéért korosztályonként összegyűjtöttük a válaszokat.

Milyen segédanyag hol található?(PDF:131KB)

Tankönyvrendeléssel kapcsolatos hírek, fontos információk:

Amennyiben a rendelésekkel kapcsolatosan segítségre volna szükségük, forduljanak munkatársainkhoz, szívesen segítünk. Viszonteladóinkat és Oxford Könyvesboltjainkat a tanév folyamán bármikor kereshetik.


Az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy -többek között- a citromail, vipmail, freemail email címekre vagy onnan küldött levelek nem érnek célba vagy visszapattannak. Ha ez Önnel is előfordulhat, javasoljuk, hogy a kapcsolattartás zavartalansága érdekében adjon meg másik szolgáltatónál regisztrált email címet, hogy hírleveleinket, ajánlatainkat, meghívóinkat továbbra is biztonsággal megkaphassa. info.hungary@oup.com


Vak és gyengénlátó diákokat tanító kollégák, iskolák figyelmébe!

Tankönyveink digitalizált változatát a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségétől kérhetik érintett tanulóik számára az alábbi elérhetőségen:

Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
Tankönyvellátási Csoport
1146 Budapest, Hermina út 47.
www.mvgyosz.hu

Árak és rendelés, fontos információk

  • Kérjük, minden rendeléssel, árakkal és szállítással kapcsolatos kérdéssel forduljanak az Oxford University Press könyvesboltokhoz, illetve terjesztőinkhez.
  • Könyvesboltok, terjesztők
  • Szakmai, módszertani ügyekben, rendezvényeinkkel és az ingyenes tanári példányokkal kapcsolatosan keressék irodánkat, és a területileg illetékes regionális képviselőjüket.
  • OUP Magyarország
  • Legújabb kiadványaink különböző szintjei folyamatosan kerülnek tankönyvesítésre. Annak ellenére tehát, hogy valamit nem találnak a hivatalos tankönyvlistán, meglehet, hogy már tankönyvvé lett időközben nyilvánítva, vagy éppen az elfogadás folyamatában van! Kérjük, írjanak, hívjanak és figyeljék híreinket.