Iskolai Tankönyveink

Covers

Alsó tagozat 2015/2016-os tanév

A Minisztériumi Jegyzéken található
alsó tagozatos
oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással.

Covers

Felső tagozat 2015/2016-os tanév

A Minisztériumi Jegyzéken található
felső tagozatos
oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással.

Covers

Középiskola 2015/2016-os tanév

A Minisztériumi Jegyzéken található
középiskolai
oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással

Tankönyvrendeléssel kapcsolatos hírek, fontos információk:

Amennyiben a rendelésekkel kapcsolatosan segítségre volna szükségük, forduljanak munkatársainkhoz, szívesen segítünk. Viszonteladóinkat és Oxford Könyvesboltjainkat a tanév folyamán bármikor kereshetik.

A Közoktatási Tankönyvjegyzéken az Oxford University Press változatlan kínálattal és árakon jelenik meg a 2015/2016-os tanévben is. A korábbi években használt tankönyveinket továbbra is rendelhetik az iskolák, sőt, az új kerettanterv szerint akkreditálásra került számos közkedvelt sorozatunk felsőbb szintje is.

Minden korosztály legkülönfélébb tanítási helyzetére is talál korszerű megoldást, ha az oxfordi minőséget, az egyetlen brit egyetemi kiadó tankönyveit választja diákjai számára.

Tankönyvrendelés 2016/2017

Tankönyvrendelés 2015/2016

Vak és gyengénlátó diákokat tanító kollégák, iskolák figyelmébe!

Tankönyveink digitalizált változatát a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségétől kérhetik érintett tanulóik számára az alábbi elérhetőségen:

  Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
  Tankönyvellátási Csoport
  1146 Budapest, Hermina út 47.
  Szabó Edina Tankönyvellátási Csoportvezető
  szabo.edina@mvgyosz.hu

Árak és rendelés, fontos információk

 • Kérjük, minden rendeléssel, árakkal és szállítással kapcsolatos kérdéssel forduljanak az Oxford University Press könyvesboltokhoz, illetve terjesztőinkhez.
 • Könyvesboltok, terjesztők
 • Szakmai, módszertani ügyekben, rendezvényeinkkel és az ingyenes tanári példányokkal kapcsolatosan keressék irodánkat, és a területileg illetékes regionális képviselőjüket.
 • OUP Magyarország
 • Legújabb kiadványaink különböző szintjei folyamatosan kerülnek tankönyvesítésre. Annak ellenére tehát, hogy valamit nem találnak a hivatalos tankönyvlistán, meglehet, hogy már tankönyvvé lett időközben nyilvánítva, vagy éppen az elfogadás folyamatában van! Kérjük, írjanak, hívjanak és figyeljék híreinket.
shaping learning together