Iskolai Tankönyveink

Covers

Alsó tagozat 2014/2015-ös tanév

A Minisztériumi Jegyzéken található
alsó tagozatos
oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással.

Covers

Felső tagozat 2014/2015-ös tanév

A Minisztériumi Jegyzéken található
felső tagozatos
oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással.

Covers

Középiskola 2014/2015-ös tanév

A Minisztériumi Jegyzéken található
középiskolai
oxfordi tankönyvek és komponenseik, ISBN számokkal, leírással

Tankönyvrendeléssel kapcsolatos hírek, fontos információk:

Amennyiben a pótrendelésekkel kapcsolatosan segítségre volna szükségük, forduljanak munkatársainkhoz, szívesen segítünk. Viszonteladóinkat és Oxford Könyvesboltjainkat a tanév folyamán bármikor kereshetik.

A legfontosabb: az Oxford University Press könyvei jövőre is és azután is elérhetőek lesznek a magyar iskolások számára! A világ legnagyobb egyetemi kiadójaként a legfontosabb feladatunk, hogy az oktatást segítsük, ezért mindent megteszünk továbbra is, sőt, a lehetőségeinken belül azon vagyunk, hogy a tankönyvjegyzéket bővítsük.

Könyveink, főként a vadonatúj kiadások és azok komponensei folyamatosan kerülnek fel a tankönyvjegyzékre, tehát ha még nem látják ott, az nem jelenti azt, hogy nem is lesz a jegyzéken!

Tankönyvrendelés 2015/2016

Tankönyvrendelés 2014/2015

Vak és gyengénlátó diákokat tanító kollégák, iskolák figyelmébe!

Tankönyveink digitalizált változatát a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségétől kérhetik érintett tanulóik számára az alábbi elérhetőségen:

  Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége
  Tankönyvellátási Csoport
  1146 Budapest, Hermina út 47.
  Szabó Edina Tankönyvellátási Csoportvezető
  szabo.edina@mvgyosz.hu

Árak és rendelés, fontos információk

 • Kérjük, minden rendeléssel, árakkal és szállítással kapcsolatos kérdéssel forduljanak az Oxford University Press könyvesboltokhoz, illetve terjesztőinkhez.
 • Könyvesboltok, terjesztők
 • Szakmai, módszertani ügyekben, rendezvényeinkkel és az ingyenes tanári példányokkal kapcsolatosan keressék irodánkat, és a területileg illetékes regionális képviselőjüket.
 • OUP Magyarország
 • Legújabb kiadványaink különböző szintjei folyamatosan kerülnek tankönyvesítésre. Annak ellenére tehát, hogy valamit nem találnak a hivatalos tankönyvlistán, meglehet, hogy már tankönyvvé lett időközben nyilvánítva, vagy éppen az elfogadás folyamatában van! Kérjük, írjanak, hívjanak és figyeljék híreinket.
shaping learning together