Kedves Kollégáink!

Az új felnőttképzési törvény szerint 2015 júniusától az újonnan indított nyelvi képzéseknek egy, már elfogadott nyelvi programkövetelmény javaslathoz kell igazodniuk.
Kiadónk két népszerű nyelvkönyvsorozatához, az English File Third edition és a Headway Fourth edition sorozathoz, valamint üzleti angolban a Business Result sorozathoz is készített nyelvi programkövetelmény javaslatokat, melyek elfogadásra kerültek, és mindenki számára elérhetőek a www.nive.hu honlapon.
A programkövetelmény javaslatok alkalmasak 30-45 órás egyéni és 40-60 órás csoportos képzésre (pl. óraszámban az NSZFH Képzési listáján szereplő angol nyelvi képzések), ill. 30 órás csoportos képzésekre opcionális modulokkal (államilag és/vagy nemzetközileg elismert nyelvvizsga felkészítő modulok B1, B2, C1 szinten) kiegészítve.
A programkövetelmény javaslatokat a következő linken tekintheti meg: https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=538
(Angol C2 1 1 048, Angol C2 1 1 049, Angol C2 1 1 050, Angol C2 1 1 051)

A népszerű English File sorozatra készült nyelvi programkövetelményünket opcionális szóbeli kommunikációs modulokkal is kiegészítettük, ez a variáció is választható: Angol C2 1 1 101 (egyéni és csoportos felkészítés)

Üzleti angol nyelvi programkövetelményeinket a Business Result (A1-C1) nyelvkönyvsorozatunkra építettük, egyéni és csoportos képzésekre, ezeket az alábbi számokkal találják meg a honlapon:
Angol C1 3 1 088 (üzleti angol, egyéni és csoportos) | Angol C1 3 1 089 (üzleti angol, csoportos)

Kiadónk nyelvi szakértője készséggel áll a nyelviskolák rendelkezésére a képzési programok előzetes minősítésével kapcsolatban. Ehhez kérjük, adják meg alább kért adataikat és küldjék el központi email címünkre info.hungary@oup.com, mely alapján nyelvi szakértőnk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

  • Intézmény megnevezése:
  • Intézmény székhelye:
  • Intézmény képviseletére jogosult személy neve:
  • Kapcsolattartó email címe:
  • Kapcsolattartó telefonos elérhetősége:
  • Tankönyvsorozat megnevezése (English File / Headway / Business Result):
  • Képzés típusa:
    (pl. 40 órás csoportos, 30 órás egyéni, 30 órás csoportos)
További kérdéseikkel keressék kiadónkat és területi képviselőinket nyugodtan.

Bízunk benne, hogy a fenti programkövetelmény javaslatokkal segíteni tudjuk a nyelviskolák munkáját, és biztosíthatjuk, hogy továbbra is a jól bevált oxfordi könyvsorozatokat használhassák képzéseik során.

Munkájukhoz sok sikert kívánunk!